Acest site foloseste cookie-uri. Continuati accesarea doar daca sunteti de acord. Accesati pentru detalii

Efectuare comanda

Efectuare comanda
5 (100%) 2 votes

Cum se comanda un produs

  Alegeti produsul dorit si selectati Comanda produsul.
  In pagina nou deschisa introduceti textul personalizarii dumneavoastra.
  Selectati tipul caracterului de litera.
  Selectati culoarea textului.
  Daca doriti asamblarea invitatiei, bifati caseta pentru asamblarea invitatiei dumneavoastra.
  Introduceti cantitatea.
  Adauga in cos.
  Din lateralul paginii, in dreptul cosului de cumparaturi puteti selecta Finalizeaza comanda, daca nu doriti sa comandati si alte produse.
  Introduceti datele dumneavoastra si adresa de livrare, selectati modalitatea de transport, modalitatea de plata pe care o alegeti, dupa care apasati butonul Lanseaza comanda.

Veti primi pe e-mail confirmarea comenzii dvs., iar apoi factura pentru produsele comandate. Dupa achitarea ei, primiti pe e-mail macheta grafica cu produsul si textul ales de dumneavoastra pentru personalizare. Dupa acceptarea machetei de catre dumneavoastra si acordarea Bunului de Tipar vom incepe tiparirea. Produsele se vor livra in maxim 5 zile lucratoare de la primirea confirmarii de tiparire.

  In functie de promotiile aflate in derulare pe site sau modalitatea de plata aleasa, pe factura primiti discount-ul corespunzator acestora.
  Daca in momentul efectuarii unei comenzi exista mai multe promotii in derulare pe site, va fi aleasa cea pe care o doriti dvs. Promotiile nu se cumuleaza.

Pentru invitatiile de botez comanda minima este de 25 buc.
La toate celelalte produse comanda minima este de 50 buc.
Daca ati comandat de la noi si doriti sa suplimentati modelul comandat cu mai putin decat minimele scrise mai sus, ne puteti contacta.

Daca doriti sa comandati mai putin decat comanda minima, la costul comenzii se adauga o taxa de 25 lei care reprezinta realizarea grafica a machetei si pregatirea pentru tipar.
Pentru comenzi mai mari de 25 buc invitatii de botez sau 50 buc invitatii de nunta, grafica este inclusa in pret.

Costul machetei cu simularea grafica personalizata pentru produsul dvs., inainte de efectuarea unei comenzi este de 10 lei, si se achita integral in avans pe baza facturii emise de noi.

La produsele unde este necesara tiparirea uneia sau mai multor poze, se adauga la pretul fiecarui produs 0,5 Lei T.V.A. inclus pentru printarea pozei pe un carton de 200g.

Nu ne asumam raspunderea pentru produsele retrase de la comercializare, si va vom anunta de acest lucru daca este cazul, inainte de a va trimite factura proforma.

Cum platesc comanda trimisa

  Pentru comenzi mai mici de 100 lei incluzand si cheltuielile de transport puteti achita la primirea coletului.

  Pentru comenzi mai mari de 100 lei achitati un avans de 50% din valoarea comenzii si transportul pe baza facturii primite, iar diferenta de plata la livrare.

  Pentru toate tipurile de comenzi puteti achita integral prin transfer bancar bifand aceasta optiune in meniul care apare la Finalizare comanda si beneficiati de 5 lei discount.

Modalitate de livrare

Livrarea produselor se face in maximum 5 zile lucratoare de la confirmarea platii si primirea acceptului pentru tipar.

Expediere produse prin Fan Curier. Pret 19,5 lei. Acoperire Fan Curier
Pentru coletele care depasesc 1 kg, se adauga costul de 2,8 lei/Kg T.V.A. inclus.

Pretul pentru transport este valabil pentru orase.
Cost km exteriori 1 leu T.V.A. inclus.

  Toate preturile contin T.V.A..